fbpx

REDEFINIM
CONCEPTUL
BOUTIQUE.

Detalii care fac diferența

De la finisaje premium la atenția pentru detalii în fiecare aspect al designului, locuințele noastre emană un rafinament autentic. Lead Olteniței vă pune în centrul vieții urbane, într-un cadru modern si confortabil.

Șoseaua Olteniței, 129B

Aceasta este nou ta adresa. Lead Olteniței este o clădire tip boutique cu regim mic de înălțime D+P+3E+M situat in sectorul 4 din București.
A sosit momentul să descoperi personalitatea unui proiect ce se diferențiază prin design, funcționalitate și atenția la detalii. Fie că îți dorești un apartament spațios cu multiple camere, unul cochet și confortabil sau unul cu vedere panoramică spectaculoasă, avem opțiuni care să răspundă tuturor preferințelor tale.

Design gândit pentru confortul tău

Designul modern și funcționalitatea se îmbină perfect pentru a-ți oferi un stil de viață desăvârșit in cadrul Lead Olteniței.
Fiecare dintre noi avem un spațiu preferat în propria locuință. Poate fi dormitorul, „sanctuarul” somnului liniștit, poate fi openspace-ul luminos și îmbrăcat în culori pline de energie sau chiar bucătăria unde ne întâlnim cu cei dragi la cină. În apartamentele Lead Olteniței, fiecare cameră devine locul tău preferat pentru o anumită stare de spirit. Aici, te simți acasă încă din prima zi!

Profită acum de oferta lunii și prinde unul dintre ultimele apartamente disponibile!

Profită acum de oferta lunii și prinde unul dintre ultimele apartamente disponibile!

APARTAMENTE

STUDIO

de la 51.500 € + TVA

2 camere

de la 117.000 € + TVA

3 camere

de la 137.000 € + TVA

Localizare excelentă

La doar 3 minute de Piata Sudului si doar 5 minute de Splaiul Unirii, amplasarea strategică îți permite să ajungi rapid și ușor catre orice punct de interes.

Șoseaua Olteniței, nr. 129B,
Sector 4, București

Calitate, siguranță și durabilitate

Lead Olteniței este o clădire cu regim mic de înălțime D+P+3E+M cu o foarte bună rezistență și stabilitate seismică.
Toate materialele folosite pentru construcție și finisaje au fost atent selectate pentru a îndeplini exigențele de cea mai înaltă calitate, siguranță și durabilitate.

Colaborăm cu furnizori de top în materie de finisaje

Pentru că fiecare detaliu contează, am ales să colaborăm cu cei mai apreciați furnizori în materie de finisaje și cu cei ce se află în topul pieței în domeniul lor de expertiză. Oferim clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate și ne asigurăm că totul este finisat cu atenție și pasiune.

PARTENERI FINISAJE

Descoperă povestea noastră

Lead Properties este un proiect rezidențial vast și în continuă expansiune, cu prezență în diverse zone ale Bucureștiului. Indiferent de proiectul în care ne implicăm, prioritățile noastre rămân calitatea construcțiilor, inovația și satisfacția clienților noștri. Inspirăm încredere prin abordarea noastră profesională și atenția la detalii în fiecare etapă a procesului de dezvoltare. Suntem mereu în căutarea celor mai bune soluții și tehnologii pentru a aduce valoare adăugată proiectelor noastre și pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale pieței imobiliare.

SOLD OUT

   40% VÂNDUT

Solicită oferta

Telefon

0723 794 790

Email

sales@leadoltenitei.ro

Birou de vânzări

Șoseaua Olteniței, 129B, Sector 4, București
Program
L - V: 10:00 - 18:00
S - D: închis

    Compare listings

    Comparaţie