fbpx

Finisaje

Calitate, siguranță și durabilitate

Lead Olteniței este o clădire cu regim mic de înălțime D+P+3E+M cu o foarte bună rezistență și stabilitate seismică.
Toate materialele folosite pentru construcție și finisaje au fost atent selectate pentru a îndeplini exigențele de cea mai înaltă calitate, siguranță și durabilitate.

Am inclus o compartimentare exterioară și interioară din zidărie pentru a îmbunătăți izolarea termică și fonică iar pentru structura clădirii a fost folosit beton armat. La fel de importantă este și tamplăria tripan pe care am selectat-o cu grijă, pentru a ne asigura că nu există pierderi de căldură.

Colaborăm cu furnizori de top în materie de finisaje

Pentru că fiecare detaliu contează, am ales să colaborăm cu cei mai apreciați furnizori în materie de finisaje și cu cei ce se află în topul pieței în domeniul lor de expertiză. Oferim clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate și ne asigurăm că totul este finisat cu atenție și pasiune.

Ușile interioare de la Porta Doors sunt o alegere excelentă pentru a completa designul nostru, iar parchetul laminat în living și dormitoare este ideal pentru încălzirea în pardoseală. Am folosit gresie și faianță din Spania, alese cu atenție împreună cu colaboratorii noștri și partenerii de la Delta Studio, inclusiv obiectele sanitare de la ei, pentru a ne asigura că totul este de cea mai înaltă calitate și că va rezista în timp.

Dorim să ne asigurăm că locuința ta este atât confortabilă, cât și eficientă, motiv pentru care am ales să includem în designul nostru sistemul complet TECEfloor de încălzire în pardoseală. Acest sistem este garantat pentru o compatibilitate de 100%, iar componentele sunt selectate și testate cu atenție pentru a ne asigura că va funcționa perfect. Cu o garanție de 12 ani, te poți bucura de căldură în pardoseală, de fiecare dată când pășești în casă.

Finisaje interioare

Rămâi conectat

Fii la curent cu stadiul lucrărilor, oferte speciale și alte informații exclusive.

Solicită o ofertă

Birou de vânzări

Șoseaua Olteniței, 129B, Sector 4, București
Program
L - V: 10:00 - 18:00
S - D: închis

Telefon

0723 794 790

Email

sales@leadoltenitei.ro

    Compare listings

    Comparaţie
    Căutare
    Price Range From To