fbpx

Lead you home

Bucură-te de confort și liniște în noul tău apartament din zona Șoseaua Olteniței. Profită acum de oferta lunii, 3 camere de la €137.000

Lead you home

Bucură-te de confort și liniște în noul tău apartament din zona Șoseaua Olteniței. Profită acum de oferta lunii, 3 camere de la €137.000

Bine ai venit acasă!

Povestea ta prinde contur

Lead Olteniței este un imobil aproape finalizat, premium, de tip boutique, amplasat în apropiere de Sun Plaza. Cu apartamente spațioase și luminoase, facilități moderne și o poziționare excelentă, este locul ideal pentru a începe o nouă etapă din viața ta.

Șoseaua Olteniței, 129B. Aceasta este noua ta adresă. La doar 3 minute de Piața Sudului și doar 5 minute de Splaiul Unirii, amplasarea strategică îți permite să ajungi rapid și ușor către orice punct de interes.

Te vei simți relaxat și inspirat într-un mediu sigur și confortabil

Știi sentimentul pe care îl ai atunci când vezi un lucru pentru prima dată și îți dai seama că este cel potrivit? Asta vei simți din momentul primei vizionări. Alege unul dintre tipurile de apartamente disponibile și fii pregătit să te îndrăgostești de noua ta locuință.

Studiouri

de la 51.500 € + TVA

2 camere tip duplex

de la 89.000 € + TVA

2 camere

de la 117.000 € + TVA

3 camere

de la 137.000 € + TVA

Profită acum de oferta lunii și prinde unul dintre ultimele apartamente disponibile

Calitate, siguranță și durabilitate

Lead Olteniței este o clădire cu regim mic de înălțime D+P+3E+M cu o foarte bună rezistență și stabilitate seismică.
Toate materialele folosite pentru construcție și finisaje au fost atent selectate pentru a îndeplini exigențele de cea mai înaltă calitate, siguranță și durabilitate.

Colaborăm cu furnizori de top în materie de finisaje

Pentru că fiecare detaliu contează, am ales să colaborăm cu cei mai apreciați furnizori în materie de finisaje și cu cei ce se află în topul pieței în domeniul lor de expertiză. Oferim clienților noștri produse de cea mai înaltă calitate și ne asigurăm că totul este finisat cu atenție și pasiune.

 
 

PARTENERI FINISAJE

Descoperă povestea noastră

Lead Properties este un proiect rezidențial vast și în continuă expansiune, cu prezență în diverse zone ale Bucureștiului. Indiferent de proiectul în care ne implicăm, prioritățile noastre rămân calitatea construcțiilor, inovația și satisfacția clienților noștri. Inspirăm încredere prin abordarea noastră profesională și atenția la detalii în fiecare etapă a procesului de dezvoltare. Suntem mereu în căutarea celor mai bune soluții și tehnologii pentru a aduce valoare adăugată proiectelor noastre și pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale pieței imobiliare.

SOLD OUT

           40% VÂNDUT

Localizare

Solicită o ofertă

  Birou de vânzări

  Șoseaua Olteniței, 129B, Sector 4, București
  Program
  L - V: 10:00 - 18:00
  S - D: închis

  Telefon

  0723 794 790

  Email

  sales@leadoltenitei.ro

  Compare listings

  Comparaţie